POSLEDNÍ ŠANCE : ZACHRAŇTE KRATOM ZA PĚT MINUT!

Ve středu 28. června se na vládě bude opět jednat o kratomu a Válkův zákaz se nad jednáním vznáší jak sup nad mršinou.

Naštěstí to není jen na něm. Proto je naší jedinou nadějí oslovit další členy vlády, kteří mu tento krok mohou zatrhnout.

Před deseti lety v USA lidé přispěli k zajímavému rekordu: třiadvacet tisíc dopisů bylo odesláno americké DEA s prosbou o udržení legálního kratomu. Nejvíce v historii organizace. DEA takové množství ohlasů nemohla ignorovat. A tak i přes tlak farmaceutických společností se díky tomuto kroku podařilo kratom zachránit.

Nyní můžete být dalším hrdinou kratomu každý z vás! Stačí pět minut vašeho času a společně kratom zachráníme. Pět minut výměnou za to, že kratom nadobro nezmizí z našich životů.

Pište jim. Pište jim, jak vám kratom pomáhá, jak zdrcující by byl jeho zákaz. Pište, že nechcete jít do vězení, poněvadž jej budete užívat i po zákazu. Pište, jinak tam opravdu půjdete.

Vaše úzkosti, deprese a bolesti totiž zajímají český soudní systém jako loňský sníh. V jeho očích budete obyčejní kriminálníci.

Sesbírali jsme pro všechny důležité emailové adresy, které je nezbytné obepsat. Naleznete je níže.

Adresujte jej všem poslancům i senátorům. Čím více jich mail obdrží, tím hlasitěji zařveme. Jejich seznam naleznete níže.

Zaplňme jim mailové schránky a dejme jasně najevo, že na nás záleží; že rozhodnutí, která vláda učiní, si desetitisíce z nás budou pamatovat i u příštích voleb.

Kratom je pro mnoho z nás velmi důležitý. Vytáhl nás z depresí, závislostí a bolestí. Jeho ztráta by nás na tato temná místa vrátila. Zabojujme o záchranu kratomu proto stejně důrazně jako v Americe.

Připojte se k nám v boji za kratom a ODEŠLETE E-MAIL NYNÍ!

 

Seznam mailů vládních představitelů:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

}